SPONSORBRIEF

     
     

Pesterijen van alle aard zijn de laatste tijd weer brandend actueel.

Je had de affaire Mactac, daarna de geschiedenis in de de kazerne in Aarlen, nu stond er gisteren weer een zelfmoord in de krant als gevolg van pesterijen op het werk.

In het federaal parlement heeft men er een hoorzitting rond georganiseerd waarvan de bijdrage van SASAM te lezen staat op www.sasam.be.

Het geeft zo een deja vu gevoel als je terugdenkt aan wat David Van Gijsel aanzette in zijn afscheidsbriefje om zijn wanhoopsdaad te verrichten.

Lees deze bijlage aandachtig, en stuur ze door getekend door jezelf naar zoveel mogelijk mensen.

Deze kleine bijdrage kan een wereld van verschil maken voor velen.

Bedankt in naam van de doelwitten van al pesters en hun omgeving, of het nu mobbing slachtoffers zijn, stalking slachtoffers of kinderen die op school gepest worden.

Geachte

SASAM vzw is gegroeid uit het privé-initiatief van slachtoffers op zoek naar hulp.

Omdat zij deze niet (of slechts zeer beperkt) vonden, besloten ze er zelf iets aan te doen.

SASAM vzw werkt zonder subsidiëring.

Hierdoor zijn we uiteraard onafhankelijk behalve dan dat we ook de nodige financiële middelen nodig hebben om te betalen voor de vergaderruimtes, de briefwisseling, telefoonkosten, vervoerskosten, bewustmakings-campagnes, wetenschappelijk onderzoek, enz.....

Er worden momenteel heel wat kosten gedragen door de oprichters en de vrijwilligers die zich volledig gratis inzetten voor onze vereniging. De meeste van hen doen dit naast een voltijdse job, soms hebben we handen tekort en vrijwilligers zijn dan ook welkom. We hebben ook afspraken gemaakt met degelijk gekwalificeerde mensen zodat we naast onze vrijwilligers ook gespecialiseerde mensen kunnen inzetten.

Sasam wil weer zelfhulpgroepen organiseren, wil weer telefonische opvang organiseren, wil weer persoonlijke begeleiding organiseren en hoopt hiermee opnieuw van start te gaan in oktober van dit jaar.

Een volledig vernieuwde jonge ploeg staat klaar om er enthousiast in te vliegen.

Wij hebben echter geleerd uit het verleden dat om een complete dienstverlening met de nodige garanties op continuïteit te garanderen door professionelen we op jaarbasis minstens €100.000 nodig hebben.

Daarom rekenen wij ook op jou.

Steun sasam door een doorlopende opdracht te geven van € 2,5 in de maand op IBAN BE58 9795 9149 4079  van SASAM vzw en stuur deze bijlage door naar zoveel mogelijk vrienden via mail, facebook, twiter, ..(voor twiter kan je de link www.sasam.be doorsturen naar dezelfde tekst op onze website) .met de vermelding dat jij al ingeschreven hebt.

Op die wijze moet het lukken om een kleine 5000 mensen te vinden die genoeg sociaal geëngageerd zijn om van deze wereld een pestvrije recpectvolle samenleving te maken waar iedereen zich goed in voelt.

Samen maken wij het verschil.

De doelwitten van de pesters rekenen ook op jou.

uw naam